Miksi kannattaa hankkia joogablokki?

post thumb
Tuotesuositukset
by Meri/ on 01 Apr 2021

Miksi kannattaa hankkia joogablokki?

Joogablokki on väline, joka jokaisen joogaa harrastavan tulisi hankkia. Siitä on suuri apu eri asanoissa ja lisäksi se mahdollistaa monia uusia asanoita. Tällä tiiliskiveä muistuttavalla palikalla on joogaharjoituksessa useita tehtäviä ja monia erilaisia hyötyjä. Siitä hyötyvät aivan yhtä lailla niin aloittelijat kuin jo kokeneetkin joogaajat. Seuraavassa kerromme sen erilaisista käyttötarkoituksista ja samalla voit tutustua kauppamme moniin edullisiin vaihtoehtoihin ja löytää samaan pakettiin vaikka joogamatot!

Mihin joogablokki on tarkoitettu?

Joogablogilla voi olla useita eri hyötyjä harjoituksesta riippuen. Se toimii esimerkiksi käsien jatkekappaleena asanoissa, joissa kädet eivät yllä lattiaan. Joogablokkia voi käyttää myös voiman hankkimiseen ja se mahdollistaa monien asanoiden syventämisen ja oikeanlaisen tekniikan. Blokki on myös ihana apuväline erilaisissa rentoutumisasanoissa. Monia näistä asanoista olisi vaikeaa tehdä ilman blokkia.

Joogablokki eli Yoga Block voi auttaa myös avaamaan jumiutuneen vartalon. Se on siis myös mitä loistavin kehonhuoltoväline joogaharjoituksessa. Kehon avaamiseen blokin avulla löytyy netistä runsaasti ohjeita. Niitä voi hakea niin suomeksi kuin englanniksikin. Aloittelijoiden kannattaa kuitenkin aloittaa joogaaminen osaavan ja koulutetun ohjaajan kanssa, jotta he oppivat liikkeiden oikean tekniikan ja voivat nauttia siitä enemmän.

Tutustu kauppamme vaihtoehtoihin

Verkkokauppamme tarjoaa runsaasti erilaisia ja eri hintaisia joogablokkeja. Tarjolla on okaisen budjetille sopivia vaihtoehtoja. On hyvä muistaa myös, että joogablokkeja kannattaa ostaa aina kaksi. Tietyissä asenoissa voidaan esimerkiksi tarvita blokki yhtä aikaa molempien käsien alle. Rentoutumisasanoissa käytetään myös usein kahta blokkia.